Recensies juli/september

 Wij hebben weer een aantal super goede recensies mogen ontvangen, bedankt.

 

” Mijn doel was om wat af te vallen en een gevarieerder bewuster eetpatroon te creëren. Met behulp van José en de VYTAL app ging dit erg gemakkelijk. Zonder het gevoel dat je een dieet volg! Dat idee vond ik erg prettig en hielp mij dit makkelijk vol te houden. Nu is het mijn nieuwe normaal! Heel erg bedankt José! ” Bo Boekel

Fijne begeleiding en tips, je weet het wel maar toch voor mij een goede stok achter de deur!”  Gerda

” Drie maanden onder begeleiding van José geweest en ik kan in 1 woord zeggen, Top! Haar adviezen, tijd, enthousiasme en daarbij de app hebben mij heel goed op weggeholpen om de juiste weg in te slaan wat voeding betreft. Ook het sporten erbij doet me meer dan goed. José is iemand die echt samen met je gaat kijken naar jou eigen wensen en hierdoor krijg je de juiste adviezen omtrent voeding. Ze geeft je vertrouwen in eigen kunnen en keer op keer kun je met haar alles bespreken en doornemen, zonodig worden er dingen in je persoonlijke voedingsapp aangepast, hierdoor is het echt heel eenvoudig te volgen. Ik ben super blij dat ik deze stap genomen heb en raad het iedereen aan die nog in twijfel zit!” Margriet Rasch

” Ik ben heel goed op weg geholpen door José , en ik eet heerlijk en val toch af, en fijne tips en geen Shakes dat vind ik heel fijn, ben al 11 kg kwijt en ga er gewoon mee door, voel me heerlijk fit, ben blij dat ik erheen gegaan ben. Nogmaals bedankt José 👍” Vera de Niet

 

DOE WAT WERKT VOOR JOU, GEWOON GEZOND AFVALLEN!

Voedingsadvies op maat

Kies een traject wat bij jou past.

Maak een gratis adviesafspraak!

1 + 10 =