Over ons

Wie we zijn

Frank & José zijn al jaren actief als gecertificeerd personal trainer, voedingscoach en gewichtsconsulent. Met passie en gedrevenheid begeleiden we al jaren onze klanten met succes.

Voeding en beweging is de sleutel naar een gezond & fit lichaam. Onze passie en gedrevenheid maakt dat wij graag een groter publiek willen bereiken om ook jou te kunnen helpen.

Wij zijn: Meedenkend, no-nonsens, positief, energiek & begripvol.

Als wij wat doen, doen wij dat met alle passie die wij in ons hebben!

Het is onze missie om jou met de juiste coaching, voedingsadviezen & trainingen zo veel mogelijk te helpen om in je beste vorm te komen. Dit is voor iedereen anders, want iedereen is uniek. Het gaat om jou & jouw doel!

Wij zijn Frank en José, voedingscoach & BGN gewichtsconsulenten van Voedingsadvies-Heerhugowaard en werken daarnaast als Personal trainers bij Sportstudio Boddieplan.

 

Naast voeding hebben wij een grote passie voor sport & bewegen, Onze overtuiging is dat gezonde & gevarieerde voeding en voldoende beweging onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn als je voor de lange termijn een gezond gewicht wilt behouden & energiek wilt blijven!

Wat heb JIJ nodig?

Denk je dat wij de juiste persoonlijke voedingscoach zijn voor jou om je doel te behalen?

Vind dan vandaag nog het voedingsplan op maat die bij jou past of vraag het gratis kennismakingspakket aan.

4 + 4 =

Neem vrijblijvend contact op